Jeugdkorps Crescendo zelfstandig verder

0
476
werkweekend jeugd crescendo 100

OPENDE – Jeugdkorps Crescendo heeft afgelopen weekend het eerste werkweekend gehad als zelfstandig Jeugdkorps van de Bicycle showband Crescendo. Na een jaren lange samenwerking met showband Marum onder de naam Samen Werkende Jeugd Korpsen (SWJK) liepen de visies van de twee verenigingen te ver uitéén om nog samen verder te gaan.

Reden voor Crescendo om als bloeiende vereniging met een eigen Jeugdkorps verder te gaan. Afgelopen weekend werd het nieuwe logo van dit Jeugdkorps onthuld door oud voorzitter van de Stjelp, Arend Hoekstra samen met de voorzitter van de vereniging, Alex Nieuwland. Het logo is in de lijn gekozen van het moederkorps omdat onze jeugd wil laten zien waar ze bij horen en dat ze één vereniging zijn.

Met 18 leden zal het Jeugdkorps Crescendo Opende dit jaar diverse straatoptredens verzorgen en met hun show meedoen aan het ODSC te Assen en het jeugdfestival te Stiens. En natuurlijk hoort er in deze show een element van de Bicycleband, de fiets!