Dorpsreünie Zoutkamp 30 april

0
154

ZOUTKAMP – Zoutkamp heeft als dorp een erg rijke en diverse geschiedenis. Er hebben in de loop van de jaren ontzettend veel mensen geleefd in en om Zoutkamp, op veel verschillende manieren. Veel mensen hebben dan ook ‘iets’ met het dorp. Tijdens een van de vele evenementen ontstond het idee om een dorpsreünie te organiseren.

Een aantal enthousiaste Zoutkampers staken de koppen bij elkaar en de datum werd vastgesteld op 30 april 2016. Het programma begint steeds completer te worden. De opening staat gepland om 10:00 uur in Kegelbaan “De Zeearend”. De dag wordt geopend door Hendrik Nienhuis en afgesloten door burgemeester Wiersma. Tijdens de dag zullen de garnalenkoningen aanwezig zijn en is er veel oud foto- en videomateriaal te zien. Gedurende de dag zullen ook enkele locaties in het dorp haar deuren openen zoals oude scholen, kerken, de brandweerkazerne, musea, bedrijven en meer!

Het lijkt ons bijzonder om elkaar weer eens te ontmoeten en spreken over hoe het was en hoe het is geworden en dit geldt natuurlijk van jong tot oud. De reünie is voor iedereen, inwoners, oud inwoners en alle anderen die zich met Zoutkamp betrokken voelen. “Onze Reünie wordt mede mogelijk gemaakt door Loket Leefbaarheid en Rabobank Noordenveld West Groningen.

Voor meer informatie kijkt u op www.zoutkamp.net/reunie”, aldus de organisatie.