Diamanten huwelijk voor echtpaar Groenhuis-Dieters

0
296
zuidhorn 60 jr huw groenhuis

ZUIDHORN – Afgelopen zaterdag vierden Gerrit en Aaltje Hendrika Groenhuis-Dieters hun 60 jarige huwelijk in Zuidhorn. Reden genoeg voor burgemeester Bert Swart om zijn felicitaties, namens de gemeente, over te brengen aan het diamanten paar.

Gerrit (83 jaar) en Aaltje (83 jaar) kennen elkaar van de zomerkampen van Stichting Het Vierde Prinsenkind in Zeeland, waarbij ze beiden begeleider waren. Ze hadden alle twee de toenmalige PABO afgerond en kwamen terecht in het onderwijs. Op 9 april 1956 stapten Gerrit en Aaltje met elkaar in het huwelijksbootje in Diever. Vervolgens ging het stel in Leerdam wonen en drie jaar later in Nijmegen. Ze hebben vier kinderen gekregen en hebben inmiddels drie kleinkinderen. Inmiddels woont het echtpaar ruim 17 jaar in Zuidhorn.