Caspar uit Zuidhorn is finalist Prinses Christina Concours

0
149

ZUIDHORN – De finalisten van het Prinses Christina Concours spelen op zaterdag 23 april om 14.00 uur in de Nationale Finale in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. De afgelopen maanden hebben honderden jonge muzikanten van 12 tot 20 jaar uit het hele land meegedaan aan de selecties van het Prinses Christina Concours. Uit alle deelnemers werden 27 getalenteerde musici geselecteerd om te spelen tijdens de Nationale Halve Finale, waar zij een plek in de Nationale Finale probeerden te veroveren. Uiteindelijk koos de jury, bestaande uit Marien van Staalen (voorzitter), Pieternel Berkers, Marlene Hemmer, Kirsten Jeurissen, Ruud van der Meer, Hannes Minnaar en Marieke Stordiau, acht finalisten. Eén van deze finalisten is de 14-jarige Caspar Westerman uit Zuidhorn, die meedoet aan het concours met zijn cello.