Nagenoeg uitverkocht Barontheater geniet van de voorstelling Roodkapjes

0
171
Barontheater

OPENDE – In een nagenoeg uitverkocht Barontheater in Opende werd vorige week zaterdag een verrassend nieuwe invulling aan het sprookje van Roodkapje gegeven. Veertien meiden hebben hier de afgelopen maanden vanuit de theater stichting Klaver8 en het Barontheater hard aan gewerkt. Onder leiding van regisseur Saskia Broertjes hebben ze de voorstelling grotendeels zelf bedacht en in elkaar gezet.

Op het toneel kwamen veertien Roodkapjes voorbij die regelmatig veranderden in wolfjes, grootmoeders en jagers.  Daarmee wilden de dames maar zeggen dat opgroeien best lastig is en dat iedereen wel eens van het juiste pad af raakt. Uiteindelijk loopt elk sprookje goed af zoals het in het echte leven gelukkig ook vaak goed afloopt.

Hilarische slapstick sketches werden daarbij afgewisseld met gevoelige liedjes en stukjes die de speelsters stuk voor stuk zeer knap wisten neer te zetten.

Met deze voorstelling is er een einde gekomen aan dit theaterseizoen. Volgend jaar komt het jeugdtheater terug want het Barontheater en het jeugdtheater kunnen niet meer zonder elkaar. Wil je volgend jaar ook mee doen? Hou dan de website van het Barontheater in de gaten.