Barrel Challenge levert 12.000 euro op voor KiKa

0
177
KiKa

MUNNEKEZIJL – In het weekend van MuntjePOP stond er in Munnekezijl nog een belangrijk evenement op de kalender. De Barrel Challenge. “Mensen mogen alleen meerijden in oude barrels van voor ‘98”, vertelt Frank Brouwers, één van de twee grote mannen achter het MuntjePOP evenement en onderdeel van het MuntjePOP-team dat meedeed aan de challenge. “Middels opdrachten worden de deelnemers langs een parcours geleid richting de eindstreep.” Maar liefst 65 auto’s deden mee aan de challenge, waarvan sommige auto’s zich hebben laten sponsoren voor een goed doel. Zo ook de auto van Frank en zijn MuntjePOP partner John Huisinga. “Wij hebben 125 donateurs bereidt gevonden ons te sponsoren”, zegt John. “Dat heeft in totaal 12.019 euro en 94 cent opgeleverd voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).” Een mooi bedrag voor een goed doel. “Daardoor werd het een nog leuker weekend”, vindt Frank. “Bovenop de twee geweldige avonden die we hebben gehad in de tent.”