Woningcorporatie Wold & Waard verkoopt grondlocaties

0
173

REGIO – Aan de Rikkerdaweg in Lutjegast en De Ommegang in Niekerk heeft Wold & Waard in 2014 en 2015 huurwoningen gesloopt. Aangezien de vraag naar huurwoningen in deze dorpen te klein is wordt de grond verkocht aan Juglans projectontwikkeling, die hier nieuwe koopwoningen gaat bouwen. Op aandringen van Dorpsbelangen Lutjegast zijn in 2014 over de locatie aan de Rikkerdaweg gesprekken gestart met Notebomers Bouw vof voor de realisatie van deze koopwoningen. Notebomers Bouw vof ontwikkelde vervolgens voor deze locatie een plan voor de bouw van twee rijen van drie woningen. De gemeente Grootegast is positief over het plan en dit wordt binnenkort dan ook in de verkoop gebracht.

Ook voor de locatie aan De Ommegang in Niekerk is door Notebomers Bouw vof een plan ontwikkeld. In dit geval betreft het de bouw van drie vrijstaande woningen. Deze worden eveneens op korte termijn in de verkoop gebracht. Voor de realisatie van de woningen is Notebomers Bouw vof een samenwerking aangegaan met Notebomer Houtconstructie uit Marum onder de naam Juglans projectontwikkeling.