Vijftig jaar EHBO afdeling Oldehove

0
174
oldehove 50 jr ehbo

OLDEHOVE – Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat de EHBO-vereniging afdeling Oldehove is opgericht. Reden voor een feestje. Vorige week werd dit heugelijke feit gevierd met alle leden en genodigden in dorpshuis ’t Humsterland. “We zijn bijzonder trots op onze leden”, aldus de organisatie. “De leden volgen altijd trouw de herhalingslessen en zetten zich vrijwillig in bij evenementen.”

De leden die 25 en 45 jaar in het bezit van een geldig diploma werden tijdens de feestelijke avond gehuldigd. Marieke Gorter en Antje Terpstra hebben beiden 25 jaar een geldig EHBO-diploma en Henny Aalfs heeft al 45 jaar een geldig EHBO-diploma. Zij kregen een Dr. C.B. Tilanusonderscheiding van het landelijke bureau. Van de vereniging kregen ze een cadeaubon en een bos bloemen. De avond werd vervolgd met een etentje voor alle leden.