Hotel Aduard viert verjaardag

0
238
familie Kingma

ADUARD – Ter gelegenheid van het feit dat de familie Kingma al 40 jaar de scepter zwaait in Best Western Hotel Restaurant Aduard worden restaurantgasten vanaf zondag 15 mei elke zondag voor de rest van 2016 getrakteerd op een jubileumdiner. Met dit vijf gangen jubileumdiner kan geproefd worden van het beste dat Best Western Hotel Restaurant Aduard vanuit de streek te bieden heeft.

Achtergrond

De afgelopen jaren heeft het hotel restaurant een complete metamorfose ondergaan: van een wegrestaurant annex truckerscafé is het opgebloeid tot een prachtig hotelrestaurant. Maar de persoonlijke gastvrijheid is onveranderd gebleven. De familie Kingma kan met het huidige complex de toekomstige gasten op hun wenken bedienen. Van bruiloft tot vergaderarrangement, van intiem diner van 2 personen tot feesten van 250 personen en zelfs een ondernemersbeurs: Persoonlijke aandacht, authenticiteit en sfeer zijn gewaarborgd.

 

Fotobijschrift: Familie Kingma: authentiek en persoonlijk