Tweede editie Grootegaster garageverkoop om de hoek

0
208
Frouwke en Frony

GROOTEGAST – Op zaterdag 4 juni is er weer de garageverkoop in Grootegast. De garageverkoop in 2015 was een zeer groot succes met 94 deelnemers. Dit jaar hoopt de organisatie op een nog groter succes met meer dan 100 deelnemers. Nog maar 4 1/2 week te gaan en er zijn inmiddels al 75 deelnemende garages ingeschreven.

Het concept is heel simpel; gewoon verkopen vanaf je eigen oprit, garage of tuin. Deelnemers moeten zich echter wel opgeven bij ons voor 20 mei, anders maken zij geen deel uit van de vergunning tot verkopen. Opgeven kan via www.wqd.nl/garagegrootegast. Deelnamekosten bedragen € 5 en daar worden de onkosten en de promotie van betaald.

Organisatoren Frouwke van der Naalt en Frony Babois zijn zelf klaar voor 4 juni. Frouwke: ‘Na het grote succes van vorig jaar hebben wij er onwijs veel zin in. Dat we nu alweer, zonder veel reclame al meer dan 75 garages hebben, dat is toch prachtig?!". Frony voegt daar nog aan toe: "We hopen dat de middenstand nog komt met leuke garageverkoop-acties. Tot op heden heeft de middenstand nog niet gereageerd. We hopen er samen met de ondernemers een leuke dag van te maken.

Voor diegene die wil komen sneupen? Jullie kunnen op zaterdag 4 juni vanaf 9 uur kijken of er iets geschikts voor je bij zit. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, volg dan de facebookpagina; Garageverkoop Grootegast.