Burgemeester Swart opent tennisbanen met potje dubbel

0
247
aduard tennisbaan geopend 2

ADUARD – Burgemeester Bert Swart verrichtte vorige week de officiële openingen van de nieuwe tennisbanen op de Aduarder Tennisclub (ATC). En Bert Swart zou Bert Swart niet zijn als hij niet hoogstpersoonlijk die banen in zou wijden. Dus speelde hij een potje dubbel met de voorzitter van ATC en twee jeugdleden.

De rest van de feestelijke opening was ook een groot succes, zo meldt de tennisclub. “De bedoeling was de nieuwe banen officieel in te wijden, om nieuwe leden te werven en om met elkaar te tennissen. Dat is in alle opzichten gelukt. Er waren gratis proeflessen te volgen (kinderen,volwassenen) van Tennisschool de Ommelanden. Vervolgens konden belangstellenden zich ook opgeven voor introductielessen.”