Jeugdkorps Crescendo op Open Dutch Showcorps Championships

0
303
Jeugdcorps Crescendo

OPENDE/ASSEN – Vorige week zaterdag was er Open Dutch Showcorps Championships in Assen. Jeugdkorps Crescendo uit Opende was een van de deelnemers, en ging de strijd aan met nog vier andere jeugdkorpsen uit verschillende streken van het land. Het jeugdkorps bestaat uit 18 muzikanten in de leeftijd van 8 tot 15 jaar.

Ze hebben voor dit jaar weer een mooie show ingestudeerd, met de volgende muzikale nummers: Promise of no man’s land van Blaudzun, Rude van Magic, Land of make believe van Chuck Mangione, Louise van Jett Rebel en tenslotte op fietse van skik.

De jeugd laat een mooie show zien waarin ook nog een kenmerk van moederkorps Bicycle Showband Crescendo naar voren komt, de fietsen. De show werd beloond met 82.54 punten. Dit resulteerde in een tweede prijs. Zaterdag 2 juli gaat het jeugdkorps Crescendo naar het jeugdfestival in Stiens.