Oranje en Switch op volle toeren

0
120
Grootegast Switch en Oranje-2

GROOTEGAST – Afgelopen zaterdagavond klonk er de hele avond swingende muziek in de volle zaal van herberg ‘In de Groote Gast’. Een afgeladen herberg heeft namelijk volop kunnen genieten van de unieke samenwerking tussen fanfareorkest Oranje en Topcoverband Switch.

Oranje opende de avond met een medley van de bekende band Deep Purple waarna Switch aansloot om samen met Oranje enkele klassiekers zoals ‘Valerie’ en ‘Music’ te spelen. Het vervolg van de avond was Switch samen met een blazerscombo van Oranje, wat ervoor zorgde dat de voeten van de vloer kwamen en de stemming er goed in zat.

De leden van Oranje gaan van hun zomervakantie genieten, om zich daarna voor te bereiden op onder meer concoursdeelname in november en deelname aan het Wereld Muziek Concours in de zomer van 2017.