Copacabana in Surhuisterveen

0
1794
Surhuisterveen Beachvolleybal

Surhuisterveen Beachvolleybal-2 Surhuisterveen Beachvolleybal-3 Surhuisterveen Beachvolleybal-4 Surhuisterveen Beachvolleybal-5 Surhuisterveen Beachvolleybal-6 Surhuisterveen Beachvolleybal-7 Surhuisterveen Beachvolleybal-8 Surhuisterveen Beachvolleybal-9 Surhuisterveen Beachvolleybal-10 SURHUISTERVEEN – Het Beach volleybal toernooi Surhuisterveen is al bijna tien jaar een co productie tussen Promotie Commissie Surhuisterveen en Volleybal Club Surhuisterveen. Afgelopen zaterdag werd –ie gespeeld bij Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen.
De zon, het massaal toegestroomde publiek en spelplezier zorgden voor en geweldige 9e editie van het festijn dat de Wâlden voor heel even omtoverde in de Copacabana.
Lekker weer, heerlijke hapjes en drankjes én leuke disco muziek zorgden voor een extra kers op de taart Feanster “Estrada”. Ook het bekende Feanster duo Tuorke en Jurre liet zich deze kans niet ontnemen en was natuurlijk van de partij. Ook deze keer zorgde het tweetal voor een lekkere versnapering die ze gratis aan het winkelende publiek en sporters zullen uitdeelden. Toen de kruitdampen waren opgetrokken bleek dat de teams Zandhoofden en Jager 3 21-16 hadden gespeeld en dat voor de 3 en 4e prijs team Bijma met 28-26 te sterk was voor team Mixed Grill. Dit mocht de pret niet drukken want alle deelnemers aan dit toernooi waren bijzonder tevreden met het wedstrijdverloop en de goede organisatie door de Feanster volleybalvereniging VCS. De Beach party ging tot in de kleine uurtjes door en kende tot laat in de nacht of vroeg in de morgen veel publiek die genoten van de muziek van deejay D’light.
Deze d.j. was speciaal voor de Beachparty ingevlogen vanuit Mallorca waar hij normaal de vaste muziek man is in bar 538 in Mallorca.