Nat KanaalPOP vlamt

0
234
Zuidhorn Kanaalpop-14

ZUIDHORN – “Topfeest! KanaalPOP, bedankt! Het was een superavond!”, zo klinken de reacties van de bezoekers van KanaalPOP afgelopen weekend. De negende editie van het evenement besloeg zowel de vrijdagavond als zaterdag met een boordevol, uitgebreid programma. Zo stonden vrijdagavond Ferry Doedens, de Lawineboys, het Feestteam en Jelle B op het podium, zaterdag konden de bezoekers genieten van Mooi Wark, Contradiction en Maelox. Een beetje regen mocht de pret niet drukken: “Artiesten, wat waren jullie geweldig! En publiek, jullie zijn nóg fantastischer! Regen dat met bakken uit de hemel komt en jullie blijven maar door dansen! Geweldig!”, zo meldt de organisatie. De zaterdagmiddag was speciaal ingericht voor kinderen met springkussens. Conslusie: de negende editie van KanaalPOP was minstens zo geslaagd als voorgaande jaren.