Eerste schooldag op de samenwerkingsschool

0
190
school

OLDEHOVE – De eerste schooldag zag er voor de leerlingen van de voormalige OBS ‘Jan Bierma’ en de CBS ‘De Wingerd’ heel anders uit dan ze gewend waren. Vanaf 1 augustus zijn de scholen samengevoegd tot de Samenwerkingsschool Oldehove. Later dit schooljaar zal er een passende nieuwe naam voor de school onthuld worden. De nieuwe school is gehuisvest in de voormalige Wingerd, waarvoor een uitbreiding plaats heeft gevonden met twee extra units. Omdat deze eerste schooldag een historisch moment was, zijn alle leerlingen op bijzondere wijze op de foto gezet. Een van de ouders kwam langs met een drone met camera en zo werden alle 145 leerlingen met het gebouw op de achtergrond vereeuwigd onder het mom “Wij waren erbij op de eerste schooldag van de nieuwe school!”