Eerste Garage Sale Lauwerzijl groot succes

0
117
Garagesale Lauwersoog

LAUWERSZIJL – De eerste garage Sale in Lauwerzijl was, mede door het prachtige weer, een groot succes. Bij 15 adressen aan de Stadsweg konden koopjesjagers hun slag slaan. Door de zonnige dag plaatsten de bewoners zitjes buiten wat de gezelligheid ten goede komt.

Voor de familie Vestering was het een gezellige dag, maar ook een emotionele. Op voorstel van Ria had de vereniging Dorpsbelangen Lauwerzijl de Garage Sale als één van haar activiteiten in het zomerprogramma geplaatst. Afgelopen maand is Ria helaas overleden waardoor zij dit evenement niet meer heeft kunnen meemaken. “Zij zou genoten hebben”, zo laten ze weten.

Ondanks dat er in de provincie vele activiteiten waren was er aan kijkers en kopers geen gebrek. De gehele dag was het een gezellige en sfeervolle drukte.