Visserijmuseum verwelkomt 4000ste bezoeker

0
153
4000ste bezoeker Visserijmuseum Zoutkamp

ZOUTKAMP – Het Visserijmuseum aan de Reitdiepskade in Zoutkamp heeft afgelopen zaterdag de 4000ste bezoeker van dit seizoen mogen verwelkomen. De gelukkige was Ginie Land uit Wehe-den Hoorn. Zij ontving een prachtige bos bloemen uit handen van Anouk Bakker, PR-medewerkster van het museum. Samen met haar man Jos heeft zij genoten van de Beurtvaart, een bijzondere dagtocht over het Reitdiep met de historische garnalenkotter ZK 4 Albatros. Het museumseizoen loopt tot en met 31 oktober. Deze maand worden er met de ZK 4 Albatros nog een aantal bijzondere dagtochten gemaakt. In het weekend van 24 en 25 september staat de Beurtvaart op het programma. Uitgebreide informatie is te vinden op de website van het museum.