Cultureel Centrum Zuidhorn opent de deuren

0
977
cultureel centrum zuidhorn

ZUIDHORN – Stichting CCZ, de bibliotheek, SWgZ en Kunstbedrijven Westerkwartier organiseren op 24 september een Open Dag in het Cultureel Centrum Zuidhorn. De vaste gebruikers van het CCZ presenteren zich op deze dag aan de inwoners van de gemeente. Tijdens de open dag wordt de samenwerking tussen deze vaste gebruikers gevierd. Het gebouw staat open voor jong en oud en er valt van alles te doen. Op deze feestelijke dag zal vooral de nieuwe inrichting van de serre en haar sociale functie extra aandacht krijgen. Deze serre zal in de toekomst de verbindende factor zijn tussen de verschillende partijen die gehuisvest zijn in het Cultureel Centrum, maar ook voor bezoekers zal dit een ontmoetingsplek worden. In de serre kunt u op de open dag genieten van een kop koffie en deelnemen aan de verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Om 10.30 uur zal de dag officieel geopend worden door de wethouder, waarna om 11.00 uur de eerste voorstelling van acrobatiekduo Duo Musa begint. Gedurende de dag kunnen bezoekers een rondwandeling door het hele gebouw maken, over de informatiemarkt lopen en is er live muziek aanwezig verzorgd door muzikanten van de muziekschool. Ook kunt u luisteren naar spannende verhalen in de voorleestent, en speciaal voor kinderen is er de workshop ‘Spelen met Robots’. Voor deze workshop dient u zich op te geven bij de Bibliotheek. Meer informatie vindt u op de website www.cultureelcentrumzuidhorn.nl.