Verbouwing De Klister afgerond: Opende is zeven prachtige appartementen rijker

0
388
opende appartementen 1

OPENDE – Afgelopen vrijdag werden de zeven nieuwe appartementen in het voormalig schoolgebouw van De Klister opgeleverd. Onder het genot van een hapje en een drankje konden belangstellenden, waaronder natuurlijk de nieuwe huurders van de appartementen, het eindresultaat bekijken.

Eigenaar Peter Poelman is verheugd met het resultaat. “Het zijn stuk voor stuk prachtige appartementen geworden”, aldus Poelman. “Dat blijkt ook uit het feit dat er nu al zes woningen zijn verhuurd.” Alhoewel de woningen ook geschikt zijn voor gezinnen, ziet Poelman vijftigplussers als voornaamste doelgroep. “De appartementen zijn gelijkvloers, wat vooral voor ouderen natuurlijk een ‘must’ is. Daarnaast liggen de winkels op een steenworp afstand en is er parkeergelegenheid naast de deur.” Poelman kocht het gebouw afgelopen kerst van de gemeente en is erin geslaagd om in negen maanden tijd de school om te bouwen tot woonruimte, zonder de uitstraling van het gebouw te verliezen. “Een knappe prestatie. Dat verdient wel een klein feestje”, besluit hij vrolijk.