Tocht om de Noord het hele jaar door

0
161
Tocht om de noord Foto: Duncan Wijting

STREEK – Landschapsbeheer Groningen en Het Groninger Landschap lanceren samen met De Verhalen van Groningen de wandelroute In het spoor van de Hunze. Deze route is gebaseerd op de route van Tocht om de Noord 2016 en loopt verticaal door het landschap van Groningen van het Zuidlaardermeer tot aan Zoutkamp.
Voor wandelaars die dit weekend niet hebben kunnen deelnemen aan Tocht om de Noord is er nu een mooi alternatief. Een papieren en digitale versie gebaseerd op de uitverkochte editie van Tocht om de Noord 2016. De wandelaar kan met de route het verhaal van de rivier de Hunze beleven.
De route is vanaf woensdag 28 september verkrijgbaar als folder bij de toeristische punten in de provincie en nu digitaal via de Groningen Routes App.