Cultureel Centrum Zuidhorn verbindt

0
167
zuidhorn open dag cultureel centrum

ZUIDHORN – Cultureel Centrum Zuidhorn opende afgelopen zaterdag de deuren voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen wilde nemen bij het CCZ. De vrolijke viering werd georganiseerd door Stichting CCZ, De Bibliotheek, SWgZ en Kunstbedrijven Westerkwartier. Als vaste gebruikers van het centrum hebben zij de handen ineen geslagen om jong en oud deelgenoot te maken van hun samenwerking. Nadat wethouder Henk Bakker de vernieuwde serre officieel had geopend werd de spotlight gezet op de sociale functie die de serre moet gaan vervullen. De serre moet de verbindende factor worden tussen de instanties die zich hebben gevestigd in het CCZ en wordt een ontmoetingsplek voor bezoekers. Kortom, Cultureel Centrum Zuidhorn verbindt.