Kinderen uit Zoutkamp en Ulrum bezig met ‘3D denken en doen’

0
181
driedworkshopulrum02

ULRUM – Bedrijvenpark De Marne in Ulrum stelde afgelopen vrijdag haar deuren open voor belangstellenden. Tijdens de open dag kregen de bezoekers meer informatie over het project ‘We gaan het meemaken’ dat komend najaar van start gaat. Organisator House of Design wil met het project een impuls geven aan de maakindustrie in de regio, waardoor de werkgelegenheid en het bewustzijn worden gestimuleerd. Burgemeester Koos Wiersma van De Marne opende om 16.00 uur de open dag. Maar niet voordat kinderen uit Zoutkamp en Ulrum de resultaten van een workshop ‘3D denken en doen’ hadden gepresenteerd. Gedurende de dag werden er verder nog presentaties over het 3D printen gegeven en kon men demonstraties bekijken waarin de verschillende methodes van 3D printen werden uitgelegd.