Korfbaltalentjes strijden om de prijzen bij schoolkorfbaltoernooi

0
1780
Zuidhorn filmpje schoolkorfbal-9

ZUIDHORN – Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van Zunobri kon afgelopen week rekenen op veel deelnemende kinderen. Ruim 135 kinderen trokken vorige week woensdag naar de korfbalvelden van Zunobri in Zuidhorn. De club wil er met het toernooi voor zorgen dat kinderen in aanraking komen met de korfbalsport en een leuke sportieve middag hebben. De korfbaltalentjes van De Borgh, Het Anker, De Windroos en De Brug streden dan ook fel o de prijzen. Uiteindelijk kreeg iedereen een prijs in de vorm van een gouden, zilveren of bronzen beker. De Brug 7 ging er met de grote wisselbeker vandoor, terwijl de wisselkorf een prooi was voor Het Anker 3. Zunobri kijkt terug op een geslaagde dag, mede door de vrijwillige inzet van de scheidsrechters van het Alfacollege.