Balk wordt swingend modehuis

0
168
balk zuidhorn

ZUIDHORN – Zalencentrum Balk wordt zaterdag 8 oktober omgetoverd tot een oogstrelend modehuis. Samen met de Zakenkring Zuidhorn wordt een gezellige avond georganiseerd met een swingende afsluiter. “De vele modezaken die Zuidhorn rijk is verzorgen gezamenlijk een spetterende modeshow voor zowel de modieuze vrouw als de trendy man”, licht Karin Eelderink alvast een tipje van de sluier op.

“Elysee en Evelien showen de nieuwste collecties voor deze winter”, vertelt Karin. “Oleander Lingerie zal een mooie lingerieshow verzorgen en prachtige nachtkleding ten tonele brengen.” Ook aan de man wordt gedacht. Bos Mannenmode laat de wintercollectie zien en die belooft dit jaar ongekend mooi te worden. “Verder nemen ook Schoenmode Land, Brilmode Zuidhorn, de Pearle en de Hema deel aan de modeshow”, aldus Karin. “Daarbij moet gezegd dat zelfs de pauze niet gemist kan worden. Elysee heeft twee setjes kleding van Expresso en Soya Concept verloot en de winnaars krijgen een complete metamorfose, inclusief een nieuw en spannend kapsel van Haarfratsen. Deze verfrissende look wordt in de pauze geshowd door de gelukkige winnaars die geheel in stijl de winter in kunnen.”
Het is de eerste keer dat de modeshow georganiseerd wordt in Balk. “Eerdere edities werden altijd in een tent gehouden”, vertelt Karin. “Dat was ook een groot succes. Toch wilden we nu wat anders.” Balk dus. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in het zalencentrum van Zuidhorn. Karin: “De entree is gratis en voor de vroege vogels ligt er een mooie goodiebag klaar om mee naar huis te nemen.” Alhoewel de modeshow om 21.00 uur is afgelopen, houdt de avond daar niet op. “Als afsluiter treedt de band Melrose op. Dat wordt dus een swingend einde. Wij hopen op een zeer gezellige avond met veel publiek.”