Modieus Zuidhorn helemaal trendy na modeshow

0
2786
zuidhorn modeshow 7

ZUIDHORN – Zuidhorn is weer helemaal op de hoogte van de nieuwste mode en de laatste trends. In Zalencentrum Balk werden de laatste ontwikkelingen in modeland geshowd aan de vele liefhebbers die speciaal voor deze happening naar ‘Modehuis Balk’ waren gekomen.

“Elysee, Evelien, Bos Mannenmode, Schoenmode Land, Oleander Lingerie, Brilmode Zuidhorn, Pearle en de Hema hebben deze avond gezamenlijk mogelijk gemaakt”, aldus Karin Eelderink voorafgaand aan het evenement. De spectaculaire avond kende zelfs een ongekend leuk pauzenummer toen de winnaars van de metamorfose hun nieuwe look toonden. “Elysee heeft twee setjes kleding van Expresso en Soya Concept verloot”, vertelt Karin. “Samen met het spannende kapsel aangeboden door Haarfratsen kregen de winnaars een complete make-over en gaan het najaar in met een verfrissende look.” Als afsluiter trad de band Melrose op. Zij zorgden voor een swingende afsluiting van de modieuze avond.