Oud-wethouders nemen afscheid

0
127
72_Max de Haan en Marten van der Veen nemen afscheid van Achtkarspelen

ACHTKARSPELEN – Oud-wethouders Max de Haan en Marten van der Veen namen vorige week afscheid van de gemeente Achtkarspelen. Dat gebeurde tijdens een drukbezochte informele receptie die werd gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Buitenpost.
Beide oud-wethouders zagen zich na onenigheid in het college van Achtkarspelen op een zijspoor gezet en maken geen deel uit van het nieuwe college dat vorige maand is gevormd. Marten van der Veen is ruim 40 jaar politiek actief. Hij is Lid in de Orde van Oranje Nassau en Ereburger van de gemeente Achtkarspelen. Van der Veen was sinds maart 2010 in dienst als wethouder. Max de Haan is toonaangevend lid van het GBA en maakt zich bijna 15 jaar verdienstelijk in het openbaar bestuur. Hij is eveneens Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Haan was sinds mei 2014 wethouder in Achtkarspelen.