Roon Staal in Wehe den Hoorn

0
155
In Beeld -Roon Staal

WEHE DEN HOORN – Singer-songwriter Roon Staal komt naar Wehe den Hoorn. De 36-jarige artiest staat op zaterdag 29 oktober in het Marnehoes om een grote greep uit zijn mooie en inmiddels zeer uitgebreide repertoire ten gehore te brengen. Ballades en luisterliedjes als Rust in Bewustzijn, Morgen Komt Eraan en Weet Waarom Je Leeft worden live uitgevoerd, waarbij Staal zichzelf begeleid vanachter zijn piano. Ook het ontroerende Help Me Through The Night van Ede Staal zal niet ontbreken. Het concert in het Marnehoes maakt deel uit van de 4e Oktobertour van Roon Staal. Wehe den Hoorn is één van de zestien locaties in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe die door de muzikant worden bezocht. De concerten worden gegeven om zijn nieuwe verzamelalbum te promoten waarop diverse eigen composities staan aangevuld met nog niet eerder uitgebracht eigen werk uit Roon zijn jonge tienerjaren. De drie cd’s worden later dit jaar uitgegeven en zullen in totaal vijftig songs bevatten. Kaarten voor het concert zijn te reserveren via www.roonstaal.com of telefonisch via 06-30025992 en kosten € 15,00 per stuk. Het concert van Roon Staal begint zaterdag 29 oktober om 20.00 uur. De zaaldeuren openen een half uur eerder.