Acties voor De Woldzoom

0
252
glijbaan woldzoom

DOEZUM – Zwembad De Woldzoom doet mee aan het project ‘Pionier voor de Regio’, een initiatief van de Rabobank waarbij stichtingen en instellingen zoveel mogelijk geld in moeten zamelen om een aanvullend bedrag van de bank te krijgen. Het doel van De Woldzoom is een familieglijbaan voor het ondiepe bad. De activiteiten commissie heeft allerlei acties opgezet en er wordt gehoopt op veel donaties van bedrijven, verenigingen en particulieren. Middels een donatie kan men ook deelnemen aan de leuke activiteiten van het zwembad, zoals de nieuwjaarsduik op 1 januari. Ook in de herfstvakantie is er een actie bedacht voor de jeugd. Zij mogen zelf een actie verzinnen en het geld aanstaande zaterdag 22 oktober om 17.00 uur langsbrengen bij het zwembad. Degene met de leukste actie en of de hoogste opbrengst mag als eerste van de glijbaan als deze is geplaatst. Ook de scholen kunnen in actie komen met als beloning een zwemfeestje voor de hele school. Kijk voor alle acties op www.pioniersvoorderegio.nl of houdt de Facebookpagina van De Woldzoom in de gaten.