’t Fean ’58 in gesprek met gemeente

0
128
fean 58

SURHUISTERVEEN – De problemen over het onderhoud van de speelvelden van ’t Fean ’58 zijn uit de lucht na een goed gesprek tussen het bestuur van de Feanster zaterdagvereniging en wethouder Jouke Spoelstra van de gemeente Achtkarspelen.

“Het overleg is in een prima sfeer verlopen”, zegt Gerard Veenstra, voorzitter van ’t Fean ’58. “Het was goed dat beide partijen om de tafel zijn gaan zitten.” Daar was Jouke Spoelstra het mee eens. “Zelf kom ik ook uit de voetbalwereld. Wij als gemeente begrijpen heel goed dat jullie vrijwilligers teleurgesteld waren. Zij zetten zich op velerlei manieren in voor de vereniging, dus ook voor de accommodatie en de speelvelden. Wij waarderen dat, we weten hoe belangrijk vrijwilligers zijn.” De wethouder onderstreepte dat met het overhandigen van een fraai boeket bloemen aan Henk Schievink (links op de foto), een van de vele vrijwilligers van ’t Fean ’58. “Met dit gebaar gaat het niet alleen om het feit van het niet naar wens maaien van de speelvelden. Maar hiermee wil ik tevens de waardering uitspreken richting alle vrijwilligers en duidelijk maken dat we als gemeente sport zeker centraal stellen”, aldus de wethouder.