Verse koffie in Lutjegast

0
158
Lutjegast Bijeenkomst vp-3

LUTJEGAST – Drie weken geleden gingen de gezellige koffieochtenden in Lutjegast van start. Iedereen -jong en oud- kan iedere donderdagochtend terecht in dorpshuis Kompas voor een heerlijk kopje koffie en eventueel ook voor een lekkere warme maaltijd. Daar maken veel inwoners van Lutjegast inmiddels dankbaar gebruik van. Even gezellig bijkletsen, een kaartje leggen en biljarten. “Het is een leuke mix van mensen”, vertelt Kees de Wit, één der initiatiefnemers. “Het gaat een beetje richting de Buurthuiskamer van Aduard en daar zijn we zeer content mee.” Binnen drie weken was het tweekoppige vrijwilligersteam uitgebreid naar vijf. En dat is maar goed ook! Vele handen maken licht werk en de lekkere luchtjes vanuit de keuken verraden veel liefde en aandacht. Extra handjes zijn dus meer dan welkom voor de volle stamtafel van Lutjegast.