Veiling en Oktoberfest voor MFA Grootegast

0
231
oktoberfest

GROOTEGAST – Om de inrichting van de nieuwe multifunctionele accommodatie te bekostigen organiseert Stichting MFA Grootegast een superveiling met aansluitend een knallend Oktoberfest in sporthal De Leegens. Zaterdag 29 oktober is het zover. De dag dat de vijfhonderd ingebrachte producten en diensten onder de hamer gaan. Onder het toeziend oog van een professionele veilingmeester wordt er getracht een zo groot mogelijk opbrengst te realiseren. Voorafgaand aan de veiling is er een VIP-buffet voor de sponsoren die ruimhartig hebben geschonken aan de Stichting MFA. Na de veiling barst om 22.00 uur het grote feest los en wordt er tot in de kleine uurtjes gefeest tijdens het Oktoberfest. Kaartjes voor het feest kosten 7,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de Marskramer in Grootegast, Eringa in Kornhorn, Gjaltema Doezum en Dorpshuis Kompas te Lutjegast. De artikelen voor de veiling zijn te bekijken op www.veilinggrootegast.nl .