Ateliers in het Westerkwartier geopend

0
349

STREEK – In een schitterend herfstdecor zetten de kunstenaars van Open Ateliers Westerkwartier hun atelierdeur weer open om mensen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met een zeer gevarieerd aanbod aan beeldende kunst. November is de tijd van de vallende bladeren en herfsttinten, maar ook van overpeinzingen en gedenken. Op de atelierroute kunt u op minstens drie adressen terecht bij deelnemers die zich specifiek bezig houden met gedenkmonumenten als urnen, gedenkboekjes en herinneringshuisjes. Maar ook bij de andere kunstenaars is veel moois te zien: tekeningen, schilderijen, houtdrukken, keramiek en ruimtelijke objecten in diverse materialen en technieken. Zondag 6 november zijn belangstellenden van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur bij de ateliers die herkenbaar zijn door de rood/zwarte vlag. Verdere informatie over de kunstenaars, de route en adressen op www.oawk.nl