Back to the 60’s & 70’s in Surhuisterveen

0
2587

SURHUISTERVEEN – De avonden worden weer langer, de duisternis valt steeds eerder om ons heen, het is weer tijd om de bloemetjes eens weer flink buiten te zetten. Op zaterdag 5 november komt iedere liefhebber van muziek, dans en gezelligheid weer volop aan z’n trekken tijdens de 23e editie van Back to the 60’s & 70’s. In zalencentrum De Lantearne in Surhuisterveen kunnen dan de voetjes weer van de vloer.

“Wij bieden op deze avond weer veel muziekvariatie”, aldus voorzitter Joop Numan die het telkens weer geweldig vindt om te zien hoe gemakkelijk de gasten van dit festival naar de dansvloer worden getrokken. “Een gezellig avondje uit met lekker dansen op muziek uit de jaren zestig en zeventig daar zijn veel mensen wel voor te porren.” Al enkele jaren kijken de deejays naast muziek uit de jaren zestig met een vette knipoog naar de jaren zeventig. Er zijn twee zalen waar aan al deze muziekcategorieën ruimschoots aandacht wordt besteed. “Zo kunnen onze gasten zelf hun keuze maken”, aldus medeorganisator en discjockey Geert van der Velde. “Het is altijd bijzonder gezellig met herkenbare muziek, pure nostalgie.” Kaarten voor het muziekevenement dat zich iedere keer weer door een geweldige sfeer kenmerkt, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Intertoys Numan aan De Kolk in Surhuisterveen. Aan de zaal zijn vanaf 21.00 uur meestal ook nog wel kaarten te koop. “Enkele van onze gasten zijn al helemaal in de stemming en ook wij hebben er ook weer zin in”, blikt Numan vooruit.