Home Voorpagina Groningen Gemeentelijke felicitaties voor De Watermolen

Gemeentelijke felicitaties voor De Watermolen

0
Gemeentelijke felicitaties voor De Watermolen

OPENDE – Wethouder Mark de Haan bracht vorige week een bezoek aan camping De Watermolen in Opende. De camping kreeg won recent de Gouden Zoover Award 2016 en mag zich nu de beste camping van Nederland noemen. Een bloemetje waard, zo vond ook de gemeente Grootegast, die blij is dat de mogelijkheden van toerisme en recreatie in de regio positief onder de aandacht zijn gebracht. Een persoonlijke benadering, veel vrijheid en natuurlijk de prachtige omgeving blijken een ideale combinatie. Inmiddels bereiden de eigenaren André Ruijtenberg en Ramona Mulder zich alweer voor op volgend seizoen. Want na het winnen van zo’n prijs, zal het niet lang meer duren voor de eerste reserveringen weer binnenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here