Megabedrag voor MFA na Megaveiling

0
115
Grootegast benefietavond MFA 1

GROOTEGAST – Goed nieuws voor Stichting MFA Grootegast. De superveiling van afgelopen zaterdag in sporthal De Leegens in Doezum bracht een leuk bedrag op voor de inrichting van de multifunctionele accommodatie. De opbrengst van de veiling en het Oktoberfest is bedoeld als eigen inbreng voor de nieuw te bouwen MFA in Grootegast. Om 17.00 uur werd er afgetrapt met een VIP buffet voor de sponsoren van de feestavond. De maaltijd werd opgeluisterd met de sprekende voetbalanekdotes van oud FC Groningen en SC Veendam speler Henk de Haan. Aansluitend kwamen de ruim ingebrachte 220 kavels onder de hamer, waarna om 22.00 uur het feest echt losbarstte in de feestzaal. “Er ontrolde zich een grandioos feest dat zonder enig incident is verlopen”, aldus Henk Kroon, voorzitter van de Stichting MFA Grootegast.