Bizarre taferelen bij wedstrijd OKVC

0
911
voetbal

GRONINGEN – Bizarre taferelen rond de wedstrijd Groninger-Boys-OKVC die bij rust gestaakt werd. Leider Gerard van der Zijl van OKVC vertelt het idiote verhaal. “Er waren twee wedstrijden vrijwel tegelijkertijd op hetzelfde veld. De dames van Lycurgus moesten wijken, maar wilden perse op het hoofdveld blijven. Wij wilden niet uitwijken naar veld 2, want we waren net gewend aan het hoofdveld. In de regel is het zo dat de dames uitkomen in de B-categorie en plaats moeten maken voor de heren in de A-klasse. Maar iemand van de gemeente was ter plekke en zei dat het veld was toegewezen aan Lycurgus. De eerste helft kon nog wel worden gespeeld, maar werd bij 2-1 gestaakt. ‘Wegens wanorderlijkheden gestaakt, buiten schuld van OKVC’, kwam op het wedstrijdformulier. De KNVB heeft in deze het laatste woord. We hebben de KNVB gebeld, maar niemand bleek bereikbaar.”