Hans van Lier Experience bezoekt Niehove

0
119
van lier experience

NIEHOVE – Harry en Hans van Lier spelen zaterdag 12 november in de bovenzaal van café Eisseshof te Niehove. Zij worden daarin bijgestaan door Richard Koster en Harrie Groenewold. Het is lang geleden dat de gebroeders van Lier samen het podium deelden. In de jaren tachtig speelden ze jarenlang samen in de Halloween Blues Band. Daarna gingen ze hun eigen weg. Hans heeft zich ontwikkeld tot een bekende blues-gitarist. Tegenwoordig maakt hij furore met ‘The Sidekicks’. Harry houdt zich vooral bezig met componeren voor onder andere zijn eigen band ‘de Jazzfanfare’. Ook heeft hij recent twee cd’s uitgebracht. Het belooft een mooie en spannende avond te worden. De band trapt af om 22:00. De entree is 7,50 euro. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.