Familieglijbaan stap dichterbij voor De Woldzoom

0
99
bedrag Woldzoom

DOEZUM – Zwembad De Woldzoom heeft ruim 6.000 euro weten op te halen tijdens het project ‘Pioniers voor de Regio’ van de Rabobank. Omdat daarmee het streefbedrag van 5.000 euro ruimschoots werd gehaald, verdubbelde de bank het streefbedrag. Daardoor is er nu 11.000 euro beschikbaar voor de gewenste familieglijbaan bij het ondiepe bad. De dames van de activiteitencommissie, het bestuur en andere vrijwilligers zijn druk bezig geweest om geld in te zamelen. Allerlei acties werden opgezet, zoals het verkopen van appelflappen, pepernoten en sokken. Ook de jeugd droeg een steentje bij door flessen in te zamelen en herfststukjes aan de man te brengen. Er wordt dan ook met een goed gevoel teruggekeken op de crowdfundingsactie.