Batons voor Feanster Maestro overhandigd

0
949
20161114 Batons overhandigd

SURHUISTERVEEN – Komende vrijdag staat de tweede editie van Feanster Maestro op het programma. Vaste dirigent Aline Werkman coacht de vijf kandidaten deze week richting hun ‘finest hour’. Daarbij ontvangen de Maestro’s-in-spé allen een officiële baton van Administratiekantoor Oegema. Aline draagt dan ook daadwerkelijk letterlijk het stokje over aan de kandidaten. De batons voor Feanster Maestro zijn gepresenteerd. Meine Oegema (foto) van Administratiekantoor Oegema overhandigde de dirigeerstokken donderdag aan dirigent Aline Werkman-Schipper van brassband Blaast de Bazuin. De afgelopen weken werden de kandidaten voor Feanster Maestro bekend. Deze keer zijn dat wethouder Jouke Spoelstra van Achtkarspelen, voorzitter Gerard Veenstra van ’t Fean ’58, juf Marga-Hester Visser van basisschool De Hoekstien, ondernemer Ietsen Pool en triatlete Trudy-Geartsje Veenstra. Feanster Maestro wordt gehouden in de achterzaal van Brasserie Kolkzicht.