Wethouder brengt kleding naar de Kledingbank

0
88
Wethouder Pastoor brengt bus vol kleren naar de Kledingbank

GROOTEGAST/SURHUISTERVEEN – Wethouder Elly Pastoor van Grootegast bracht vorige week dertig zakken met kleding naar de Kledingbank in Surhuisterveen. De wethouder deed een oproep aan de medewerkers van de gemeente om hun gebruikte, maar nog goede kleding, tassen en schoenen in te zamelen. Daar werd massaal gehoor aan gegeven, waardoor Pastoor met een bus vol kleding naar Surhuisterveen kon. Daar worden de kledingstukken verdeeld onder mensen die aangewezen zijn op de Voedselbank. De Kledingbank in Surhuisterveen biedt mensen die zijn aangewezen op de voedselbank, de mogelijkheid om wekelijks drie gratis kledingstukken uit te zoeken. Omdat ook inwoners van de gemeente Grootegast hier gebruik van maken, ondersteunt de gemeente dit initiatief met een jaarlijkse subsidie en dit initiatief van de wethouder.