Basisplaats voor vaste wissel Jaap Tel

0
155
Zuidhorn Jaap Tel

ZUIDHORN – Liesbeth Chovu-Wiersma nam vorige week afscheid van de gemeenteraad van Zuidhorn. Met een mooi schilderij, prachtige bloemen en een mysterieuze fles die netjes in het papier bleef zitten werd zij bedankt voor haar grote inzet als betrokken CDA-raadslid van de gemeente Zuidhorn. De Grijpskerkse ondervond steeds meer moeite met het combineren van de raadswerkzaamheden met haar privéleven en haar baan. Door het vertrek van Chovu-Wiersma schuift ‘vaste wissel’ Jaap Tel door naar de opengevallen zetel en heeft nu een ‘basisplaats’. Tel verving eerder collega-raadsleden van het CDA die om uiteenlopende redenen tijdelijk afwezig waren. De speciaal in het leven geroepen commissie keurde voor de derde keer de geloofsbrieven van Jaap Tel goed, waarna burgemeester Bert Swart het nieuwe, maar toch vertrouwde, raadslid beëdigde.