Mantelzorgers in de bloemetjes gezet tijdens workshop

0
100
Oldehove filmpje mantelzorg-2

OLDEHOVE – Vorige week donderdag was het de Dag van de Mantelzorgers. De dag waarop mensen die een naaste verzorgen in de spotlight staan vanwege het goede werk dat ze doen. Ook in de gemeente Zuidhorn liet men deze gelegenheid niet ongemerkt voorbij gaan zonder de mantelzorgers letterlijk in de bloemetjes te zetten. In de Hayemaheerd te Oldehove werd een gezellige middag georganiseerd, waarbij de mantelzorgers een leuke workshop ‘(bloem)bollenfestijn’ kregen aangeboden. Een goed idee, zo bleek uit de hoeveelheid mantelzorgers die zich hadden opgegeven voor het samenzijn in Oldehove. Tussen het werken met bloemen door kon men genieten van een lekker hapje en een drankje. En dat alles onder vrolijke muzikale klanken. Een prachtige middag voor de mantelzorgers om met veel plezier op terug te kijken.