Trainingsjassen voor jeugd Fc Grootegast

0
233
fc grootegast sponsoring

GROOTEGAST – De jeugdleden van FC Grootegast in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar zijn aan het begin van het voetbalseizoen 2016/2017 voorzien van een wedstrijdjas. In totaal gaat het om ongeveer 175 jeugdleden. Deze jas is gesponsord door JAKO, Loonbedrijf Beute en kinderopvang Renske’s Lutje grut. Op de foto staan de betrokken sponsoren van FC Grootegast midden tussen de jeugdleden. Harm Beute, Bert Beute (speler 1ste elftal), Johan Beute (speler 1ste elftal) en Renske Beute. De jas wordt alleen gedragen tijdens wedstrijddagen en toernooien. Ook is de jeugdafdeling van FC Grootegast in het afgelopen jaar voorzien van nieuwe: ballenkarren, trainingsballen, trainingsmateriaal, trainingshesjes, reservetenues, bidonkratten en een nieuwe ballenpomp. Dankzij de vele eenmalige bijdragen is dit door diverse sponsoren mogelijk gemaakt. Hier is FC Grootegast hen bijzonder dankbaar voor.