Home Voorpagina Groningen Ard van der Tuuk reikt Vrijwilligersprijs uit in Kornhorn

Ard van der Tuuk reikt Vrijwilligersprijs uit in Kornhorn

0
Ard van der Tuuk reikt Vrijwilligersprijs uit in Kornhorn

KORNHORN – De Vrijwilligerscentrale Grootegast bood de vrijwilligers in de gemeente vorige week een onvergetelijke avond aan in ’t Hörnhuus te Kornhorn. Onder de sfeervolle klanken van de Grootegaster band ‘De Koale Kaant’ werden de vrijwilligers op een leuke manier in het zonnetje gezet, met als klap op de vuurpijl de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2016. Ook Sinterklaas kwam langs tijdens de prijsuitreiking. Samen met zijn Zwarte Pieten wilde de Goedheiligman de nieuwe burgemeester nog welkom heten in de gemeente Grootegast en bood hem namens het genomineerde De Smidse in Niekerk een presentje aan. Het BaronTheater uit Opende was de grote winnaar van de avond, zij gingen ervandoor met de Vrijwilligersprijs 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here