Grootegast van ‘moi’ naar ‘mooi’

0
127
grootegast ondernemersavond

GROOTEGAST – Het centrum van Grootegast is de afgelopen jaren flink opgeknapt, maar als het aan Dorpsbelangen, de Handelsvereniging en de gemeente ligt, stopt het daar niet. De partijen willen de opgaande lijn doortrekken en de economische ontwikkelingen in het dorp verder stimuleren. Daarom werden de Grootegaster ondernemers vorige week uitgenodigd op het gemeentehuis om elkaar beter te leren kennen. Dit onder het mom van ‘moi’ naar ‘mooi’. Door ondernemers kennis met elkaar te laten maken (moi), moet Grootegast nog mooier worden. Na het welkomstwoord van wethouder Elly Pastoor werd een boeiende lezing gegeven door Tjeerd Jellema over ‘Urban Branding’ en gingen de ondernemers middels brainstormsessies op zoek naar frisse ideeën voor de economische ontwikkeling van het dorp Grootegast. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel. In januari worden de uitgewerkte resultaten en het vervolgproces bekendgemaakt.