Burgemeester traint voor LEGiO-run

0
119
Grootegast VP ard vd tuuk hardlopen

GROOTEGAST – Sinds afgelopen donderdag kan er weer worden ingeschreven voor de LEGiO-run, die komend jaar voor de tweede keer wordt gehouden. Eén van de eerste inschrijvers was de burgemeester van Grootegast zelf. Ard van der Tuuk doet mee aan de run en niet voor spek en bonen. “Hardlopen is een hobby van mij”, aldus de fitte burgemeester, die de LEGiO-run een warm hart toedraagt. “Een hardloopevenement in Grootegast dat een deel van de opbrengst schenkt aan de kinderafdelingen van het Martini Ziekenhuis en het Beatrix Ziekenhuis kan zeker rekenen op mijn inzet.” En deelname dus. Inmiddels is Ard van der Tuuk al druk in training. “Ik ben 8 april van de partij en ik hoop vele mensen met mij”, weet de burgervader nog te melden voordat hij nog een rondje aan zijn trainingsschema vastplakt.