Ernst Daniël Smid

0
189
Baritons 071013 0094

SURHUISTERVEEN – Niemand minder dan Ernst Daniël Smid treedt vrijdag 16 december op in Surhuisterveen. De bekende operazanger is als solist uitgenodigd door het Grootkoor Friesland dat deze avond haar feestelijke en sfeervolle kerstconcert geeft in De Flambou. Het Grootkoor Friesland staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim honderdvijftig koorleden afkomstig uit de gehele provincie Friesland. Het Grootkoor is blij met de aanwezigheid van Ernst Daniël Smid die ‘het publiek weet te raken met zijn geweldige stemgeluid’, aldus de koorleiding. Tijdens het kerstconcert zal hij zijn meest beroemde kerstliederen ten gehore brengen. Dat wordt genieten van een afwisselend repertoire, van Christmas Carols tot overbekende kerstkrakers. De begeleiding van Ernst Daniël Smid en het Grootkoor is in handen van pianist Rob van Dijk en organist Martin Mans. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van de Bruna Surhuisterveen. Online reserveren kan via zing@grootkoor.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl. De zaal is geopend vanaf 19.15 uur, het concert zelf gaat om 20.00 uur van start.