Prachtige literatuur op de grote boekenmarkt in Opende

0
129
Opende filmpje Boekenmarkt-4

OPENDE – Soms ben je op zoek naar dat ene boek, of wil je gewoon een aantal nieuwe gebruikte pareltjes aan de collectie toevoegen. De echte liefhebbers van mooie boeken en goede literatuur weten de weg naar de boekenmarkt in Opende inmiddels blind te vinden. Regelmatig worden er grote boekenmarkten gehouden in gebouw Eben-Haëzer te Opende, waarbij de stroom nieuwe boeken nooit lijkt uit te drogen. Telkens weer weet de organisatie genoeg boeken op de markt te krijgen om een breed publiek te trekken en te boeien. Dat was afgelopen vrijdag en zaterdag niet anders. Vele lezers keerden tevreden huiswaarts met die ene thriller, streekroman of kookboek waar al zo lang naar werd gezocht. De opbrengst van de markt is voor de Hervormde gemeente Opende-Kornhorn .