Piet Buist en Geert Zijlstra in Cultureel Centrum Zuidhorn

0
162
Piet Buist Geert Zijlstra

ZUIDHORN – Piet Buist en Geert Zijlstra komen uit het Westerkwartier en zingen liedjes in de streektaal van West-Groningen. De liedjes, veelal met eigen teksten, kunnen goed worden omschreven als pop met een scheutje country. Een avond met Piet en Geert zit vol leuke muziek, mooie teksten en humoristische verhalen. Op zaterdag 10 december treden ze op in het Cultureel Centrum Zuidhorn, Jellemaweg 3. De avond begint om 20:30 uur. De entree is 12,50 euro, inclusief één kop koffie, thee of fris. Daarnaast krijgt u op vertoon van uw bibliotheekpas 20 procent korting op één toegangskaartje. Losse kaartverkoop in het CCZ bij de bibliotheek tijdens de vaste openingstijden én op de dag zelf. Pinnen is niet mogelijk. Kaarten reserveren kan via: info@cczuidhorn.nl. Meer informatie over de voorstelling vindt u op www.cultureelcentrumzuidhorn.nl.